GTA 6 Ne Zaman Çıkacak !!!

TAKE-TWO: GTA6 TÜM EĞLENDİRME SEKTÖRÜNDE ÇITAYI YÜKSELTECEK

  • İlk kez Şubat ayında Rockstar’ın adını anmaya başladığı ve geliştirme sürecinin çok iyi gittiğini bildiğimiz GTA 6 için yeni açıklamalar geldi. Bu sefer Take-Two, geliştirme sürecinin iyi gittiğini belirterek üzerine iddialı bazı cümleler de ekledi. Yayıncı şirket oyunun gerçekten çok iyi olacağını söylüyor.

GTA 6 İÇİN TAKE-TWO’DAN İDDİALI AÇIKLAMA

  • Take-Two Ceo’su Strauss Zelnick, bir finansal güncelleme görüşmesi sırasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. ‘’ Grand Theft Auto serisinin bir sonraki oyunu geliştirme sürecinde ilerlerken, Rockstar Games ekibi bir kez daha serinin her yeni oyununda yaptığı gibi sektörümüz ve tüm eğlendirme dalları için yeni kriterler belirlemeye kararlı. ‘’
  • Uzun yılladır oyun sektöründe en çok beklenen yapımlardan biri olan GTA 6 için bu iddialı açıklamadan önce çarpıcı söylentiler de ortaya çıkmıştı. Şubat ayında Rockstar, GTA 6 ile hedefinin önceki başarılarının önemli ölçüde ötesine geçmek istediğini belirtmişti.
  • Oyun ile ilgili daha önce ortaya çıkan söylentiler, oynanabilir bir kadın karakterin olabileceğini işaret ediyordu. Hatta oyundaki karakterlerin vaktiyle ABD’de yaşayan suç makinesi Bonnie ve Clyde çiftinin hikayesinden esinlenebileceği de ortaya atılmıştı.

GTA 6 NEREDE GEÇECEK ? GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK ? KARAKTERLER ?

  • Yeni oyundaki başkahramanların Latin olabileceği söyleniyor ve bu, Rockster'ın bugüne kadar denemediği bir konsept gibi duruyor. Ayrıca GTA 6'da kadın karakter olması da dikkat çekiyor. GTA oyunlarında sadece GTA online'da özel karakter olarak kadın seçilebiliyor.
  • Rockstar'ın yeni GTA'yı en az 2 yıl boyunca daha geliştireceği düşünülüyor. Bu, bazı oyuncuları GTA 6 çıkış tarihi konusunda hayal kırıklığına uğratabilir, çünkü geliştirildikten sonra hemen çıkış yapamayabilir.
  • Yine de oyunun Nisan 2023 ile Mart 2024 arasında duyurulması bekleniyor.
  • GTA 6’nın bu kadar gecikmiş olmasının nedeni geliştiricilere göre en iyisini oyunculara sunmak.


GTA 6 Ne Zaman Çıkacak !!!
GTA 6 Ne Zaman Çıkacak !!!

GTA 6’nın bu kadar gecikmiş olmasının nedeni geliştiricilere göre en iyisini oyunculara sunmak.

Popüler Kategoriler
Valorant Yeni Set Düşkuran
Valorant Yeni Set Düşkuran

Oyuncular Düşkuran Koleksiyonundan tek tek öğeler satın alabilirler veya tüm seti bir paket halinde satın alabilirler. Paket, tüm silah skinlerini, oyuncu kartını ve silah arkadaşını içerir.