SATIŞ YAP
Sepetim Boş

Haberler

Legend Online

Legend Online oynarken nelere dikkat edilmeli ? Legend Online oyununda boss ile savaşırken hangi skilleri kullanmalı ? Legend Online taktikleri bu yazıda
15.06.2015 00:06:57

LEGEND ONLİNE OYUNU 

Legend Online bir süredir online savaş oyunu severlerin büyük beğenisini toplayarak hızla hedef kitlesini çoğaltan bir bilgisayar oyunudur.
Tarayıcı tabanlı olan Legend online bilgisayarlara yükleme gerektirmediğinden de birçok kullanıcı tarafından tercih edilir.
Tarayıcı tabanlı oyunların bir çoğunun aksine bu oyun oldukça gelişmiş grafik özelliklerine sahiptir. Oyunda bulunan karakterlerin grafikleri oldukça derinlemesine ve geniş içerikli olarak tasarlanmıştır. Yine oyunda yer alan objeler ve silahlar da aynı özen gösterilerek yapılmıştır.

Oyuna facebook üzerinden giriş yapılabilmesi de hayran kitlesine katkı sağlar. İnsanlar hem gün içerisinde pratik bir şekilde online oyun oynayabilme hazzını yaşarken hem de sosyal ağda var olan arkadaşları ile ortak bir eğlence ortamı yaratma imkanı da bulurlar.

Oyun ücretsiz olarak oynanabilse de bazı kilit noktalarda ücretlendirme yapılmaktadır. Örneğin facebook arkadaş listenizdeki kişilere göndermek isteyebileceğiniz bazı özel hediyeler ücrete tabi tutulmuştur.

Oyunun Facebook üzerinde en çok oynanan online oyunlar sıralamasında ödülü vardır. Top 20 Facebook Best Game ödülü olarak isimlendirilen bu ödül sayesinde Legend Online daha da geniş bir kitleye ulaşmıştır.

Ayrıca Legend Online Google ödülleri arasında da ‘ En çok arananlar ‘ yani Türkiye arama trendleri listelemesinde de 2. Olmuştur
.

LEGEND ONLİNE TAKTİKLERİ


Oyuna giriş yaptığınızda öncelikli yaycı , savaşçı ya da büyücü karakterlerinden birini seçiyorsunuz. Her karakterin kendine has özellikleri var. Büyücünün dayanıklılığı uzun sürerken saldırı gücü az olabiliyor. Savaşçı ise saldırı gücü yüksek fakat kolay ölebilen bir karakter. Büyücü karkaterinin skilleri fazla olduğundan büyücü ile oyundan daha fazla zevk alabilirsiniz.Ayrıca daha fazla strateji geliştirme imkanına sahipsiniz

Oyunda Legend Online Elmaslarına ihtiyaç duyacaksınız. Bu elmasları hemen harcamayın. Çünkü ilerleyen bölümlerde daha güçlü BOSS'lar ile savaşırken elmas olmadan savaşı kazanma şansınız yok. Elmaslarınız biterse çok uygun fiyata Atagame'den sahip olabilirsiniz
.


Etiketler: legend online, legend online 2015, legend elmas,

Diğer Güncel Haberler