SATIŞ YAP
Sepetim Boş

Haberler

League of Legends: Tahm Kench Rehberi

League of Legends RP'leri Atagame Stoklarında!
24.06.2015 11:16:38

League of Legends'ta destek tank olmak ve üst koridorun efendisi olmak isteyenler Tahm Kench için birbirileriyle yarışacaklar!

Yetenekler:

Pasif: Tadımlık

Normal saldırı veya hasar veren yeteneği isabet ettiğinde, rakip üzerinde bir adet "Tadımlık" yükü biriktirir.

Q: Dil Yarası:

Şampiyonumuz kısa süreliğine kendini yere sabitler ve dilini hedef yöne doğru fırlatır. Dil Yaras hedefe isabet ettiğinde durur ve isabet ettiği ne ise hasar vererek yavaşlatır. Eğer rakip şampiyonu üç adet Tadımlık yükü ile terbiye ettikten sonra Dil Yarası isabet ederse, yavaşlatmak yerine o şampiyon sersemler.

W: Ham Yap

Şampiyonumuz, hedef aldığı yakındaki bir birimi kısa süreliğine yutar ve hasar verir. 

Minyon-canavar: Minyon veya canavar yuttuktan sonra, yuttuğu minyonu tükürdüğü yerde birim varsa hasar verir.

Dost Şampiyonlar: Ağzında bir dost şampiyon varsa hareket ettiğinde fazladan hareket hızı kazanır. 

Rakip Şampiyonlar: Önceden üc adet Tadımlık yükü birikmiş olan rakibi yutabilir. Midesinde bir rakip şampiyon varken hareket hızında yüksek düşüş yaşanır. 

E: Kayış Gibi

Pasif: Şampiyonumuzun aldığı bütün hasarlar gri cana dönüşür ve savaştan çıktığında bu gri can kaybolarak biriken miktarın belirli bir kısmıyla iyileşir.

Aktif: Toplamış olduğu gri can miktarını hızla kaybolan bir kalkana dönüştürür.

R: Lezzet Yolculuğu

Pasif: Sahip olduğu hasar verme potansiyeli azami can değerine göre artış gösterir.

Aktif: Şampiyonumuz ağzını açarak takım arkadaşlarından birini midesine alır. Midesine biri girdiğinde ya da şampiyonumuz tek başına gitme kararı alırsa odaklanır ve altında bir girdap oluşturarak birkaç saniye içinde hedef konumda belirir. Lezzet Yolculuğunu menzili geniş olmasına rağmen kullanma süresi oldukça uzundur.

Uyumlu Olduğu Şampiyonlar:

  

Swain                   Kog'Maw            Sejuani

Karşısında Zorlandığı Şampiyonlar:

  

Vayne                    Janna                 Gnar


Tahm Kench Satın Almak İçin Hemen RP Yükle, Nehrin Kralı Ol!

Etiketler: tahm kench, lol rp satın al, lol şampiyon indirim,,

Diğer Güncel Haberler